Wie zijn wij?

Wij zijn een kennishuis op het gebied van informatiebeveiliging en hebben uitsluitend beveiligingsexperts in dienst met meer dan 10 jaar ervaring. Onze ervaring heeft ons geleerd dat het goed is om te specialiseren zonder het breder perspectief uit het oog te verliezen. Centrale vragen voor ons zijn: waarom beveiligen we eigenlijk informatie? Wat proberen we eigenlijk te bereiken? Wij hebben ervoor gekozen om ons te specialiseren in het beschermen van persoonsgegevens. Een multidisciplinair onderwerp met vele facetten. Specialisatie is vereist en duidelijk in het voordeel van de klant. Hoe pakken we dit aan?

Wij geloven dat door aantoonbaar te anticiperen op het actuele dreiginglandschap persoonsgegevens optimaal beschermd zijn.

Klanten van ISSP slagen erin effectiever en efficiënter persoonsgegevens te beschermen. De inzet van onze technische en organisatorische expertise vermindert risico en stimuleert innovatie.

Door onze 100% focus op privacy vraagstukken weten wij precies welke “passende technische en organisatorische maatregelen” nodig zijn om het juiste beveiligingsniveau te bereiken. Wij houden daarbij rekening met continu veranderende technische mogelijkheden.

Het overzicht van de huidige stand van techniek en het toepassen van de juiste technische middelen zijn speerpunten van ISSP. Onze experts hebben zeer ruime ervaring met het implementeren van allerlei technische middelen en komen door hun lange ervaring het beste tot hun recht in complexe omgevingen. Complexe technische privacy gerelateerde vraagstukken spelen zowel bij grote ondernemingen als bij specifieke middelgrote ondernemingen en in toenemende mate bij Midden en Klein Bedrijf.

ISSP implementeert zeer uiteenlopende type beveiligingsoplossingen van veel verschillende leveranciers, voorbeelden zijn: Encryptie, Identity and Access Management, Asset Management, Data Governance, Data Loss Prevention, Compliance, Anti-Malware, Next Generation Firewalls, en Advanced Persistent Threats. Wij hebben ervaring met het ontwerpen en implementeren van security controls op endpoints (laptop/mobile), servers en het netwerk, on-premise en in de Cloud.

Als het gaat om privacy wetgevingen zijn veel grote organisaties gespecialiseerd in juridisch, organisatorisch of financieel/administratief advies, denk aan de big 4 en/of gespecialiseerde bureaus. Deze organisaties zijn veelal vooral gericht op risico analyses en de organisatorische inpassing van beveiligingsbeleid en zijn veel minder gericht en sterk in daadwerkelijke implementatie van technische beveiligingsoplossingen. Complexe (technische) vraagstukken vereenvoudigen en vertalen naar praktische oplossingen is juist waar ISSP juist erg sterk in is. ISSP werkt daarom samen met deze partners en maakt gezamenlijk de vertaalslag naar de juiste technische implementatie en brengt aan het licht wat de effectiviteit is van de beveiligingsoplossingen.

ISSP maakt deel uit van een groep van samenwerkende bedrijven: OSP, Virtual Infra, IO4U, in totaal zijn wij anno 2015 met meer dan 35 werknemers en wil 50% groeien per jaar in omzet en mensen door het leveren van hoogwaardige technische informatie-beveiligingsdiensten. Om deze groei te kunnen realiseren bouwt ISSP de brug tussen bestuurders en IT-afdeling rond het thema privacy bescherming.

Typisch Klanten profiel

ING, ABNAMRO, Leaseplan, Tweede Kamer, DJI, Prorail, Heineken, KPN, HP, Philips, RBS, Belastingdienst, Drechtstede, Amphia Ziekenhuis en vele MKB klanten.

Vaardigheden

Advies en implementatie Informatie Beveiligingsbeleid

Risico Analyse

Identity & Access Management

Onafhankelijk advies en implementatie van state of the art security tooling

Recente Extensieve Product Ervaring

Amazone Web Services (wij leveren meer dan 50% van alle AWS trainers in Europa)

CyberArk Enterprise Password Vault (wij leveren meer dan 50% van CyberArk specialisten aan Top 3 bank in NL)

Microsoft Windows (alle versies)

Linux Red Hat, Suse, AIX, Solaris, Minix (alle versies)

Palo Alto Networks

PGP Encryptie

RedHat/Centos/Fedora

Suse/OpenSuse

Sophos SafeGuard

Symantec Endpoint Protection (klanten met >60.000 Endpoints)

Symantec Data Loss Prevention

Symantec Mail Gateway

Symantec Control Compliance Suite (Nederlands Ministerie gestandaardiseerd)

Symantec Data Center

Symantec Altiris (Technische Universiteit in NL gestandaardiseerd)

Symantec ATP

Veritas Enterprise Vault

Veritas Data InSight

Varonis

VMWare

Certificaten

CISSP (alle werknemers)

CISA

Certified CyberArk Vault Administrator

Div ITIL Foundation

Prince 2 Foundation en Practitioner

Certified ScrumMaster

PSD< SEPA, ISO20022, Swift Fin

Splunk

Meerdere Symantec Technical Specialist certificaten

Red Hat Certified Engineer

Red Hat Certified Examiner

HP Certified Professional

Linux Professional Institute

Linux Professional Institute (LPIC-1 & 2)

Sun Certified Java Programmer

Novell Certified Linux Professional 10

Novell Datacenter Technical Specialist

Symantec Associated Consultant

Programmeren

Zeer uitgebreide ervaring in diverse programmeertalen:

Powershell, Java, C++, HTML, PHP, Visual Basic