Werken bij

Vacature: Amazon Web Services Trainer

We zijn altijd op zoek naar consultants om ons team van gedreven specialisten verder uit te bouwen. Heel concreet zoeken we naar een extra AWS trainer die voor ons in binnen- en buitenland de AWS kennis en visie wil uitdragen. Lees hier meer of reageer direct op info@issp.com.

 

Vacature: 2x HBO Informatica (afstudeerders), die verbinding kunnen maken tussen techniek en bestuurskamer

De nieuwe uitbreiding op de Wet Bescherming Persoonsgegevens: Meldplicht Datalekken die sinds 1 jan 2016 van kracht is, zorgt ervoor dat bestuurders van organisaties die persoonsgegevens bewerken en bewaren het risico lopen op een boete van 820.000Euro of 10% van hun jaaromzet (datgene wat het hoogste is). De bewijslast ligt sinds 1 januari bij de bestuurders en zij kunnen potentieel hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld. Je snapt dat de bestuurders nu opeens in beweging komen.
Hoe kunnen bestuurders een boete voorkomen? Door het Datalek vroegtijdig te vinden, te melden en vervolgens aannemelijk te maken middels formeel bewijs dat er adequaat gehandeld is in hun organisatie en/of van hun sub-contractors. Concreet is er bewijs nodig dat ten tijde van het Datalek alle instellingen van beveiligingssoftware en hardware adequaat waren.
Wij zoeken slimme gemotiveerde afstudeerders die willen werken aan deze zeer actuele uitdaging. Je krijgt de gelegenheid om door je technische inzichten echt het verschil te maken voor bestuurders. Ben je geïnteresseerd, stuur een e-mail met je motivatie naar info@issp.com.